CAMEL

Camel

Camel

Camel

Camel

Camel

OUTFIT DETAILS

Jacket – Zara
Sweater – Selected Femme HERE
Jeans – Zara
Shoes – Zara
Watch – Michael Kors (similar) HERE

This is an outfit that I wore about a month ago. My mom only took a few iPhone photos, so I wasn’t sure if I wanted to put them up. But oh well, why the heck not. :) I think the quality looks pretty decent! I’m in love with the combination of camel and blue jeans. So simple, yet very beautiful.

Today I’m not going to do anything special. After writing this post I’m going to do a leg workout. Then, I need to face reality and open my study books. Autumn break is officially over unfortunately. I’m also waiting for a huge Zara order to come in the mail. So excited!! Have a nice day loves.

___________________________________

Dit is een outfit die ik ongeveer een maandje geleden heb aangehad. Ik had er alleen wat iPhone foto’s van, dus ik wist niet zeker of ik ze wel op de blog wilde zetten. Maar oh, waarom ook niet. :) De kwaliteit ziet er prima uit vind ik! De combinatie van camel met jeansstof vind ik echt prachtig. Heel simple, maar ook heel mooi.

Vandaag ga ik helemaal niks speciaals doen. Heerlijk soms van die dagen. Als ik deze post heb geschreven ga ik even een leg workout doen. Daarna moet ik toch echt met m’n neus in de boeken. De herfstvakantie is officieel voorbij helaas. Ik wacht ook nog op een enorme Zara bestelling. Ben zo benieuwd!! Fijne dag loves.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *