MOJITO’S FOR LUNCH

Mojito's for lunch

Mojito's for lunch

Mojito's for lunch

Mojito's for lunch

Mojito's for lunch

MOJITO’S & BURGERS FOR MY LUNCH DATE WITH SORAYA

Hey my loves! What is better than drinking a cocktail during lunchtime? Yup.. Nothing! Soraya and I took these photos a little while ago. I miss my free time and the perfect sunny weather. We were wearing cute matching dresses this day. We always wear something very similar whenever we go out together, and the funny thing is: we don’t know it in advance! My cute blue dress is from Zara for the ones wondering.
1NUL8 in Rotterdam is one of our fav lunch spots to go to. They have delicious food and wine on their menu, and there is no better combo than that. :-) My mouth starts to water just by looking at that food pic… Time to go back to Rotterdam I’d say!  – Love, E.

___________________________________

Hey my loves! Wat is er beter dan cocktails tijdens de lunch? Yup.. Niks! Ik en Soraya hebben deze foto’s een tijdje geleden genomen. Ik mis mijn vrije tijd en het perfecte zonnige weer. We droegen allebei hele schattige off the shoulder jurkjes die dag. We zien er heel vaak hetzelfde uit als we iets gaan doen samen en het grappige is: we weten het niet vooraf! Mijn leuke blauwe jurkje is van de Zara trouwens.
1NUL8 in Rotterdam is een van onze favoriete lunch spots om naartoe te gaan. Ze hebben heerlijk eten en wijn op de kaart staan.. En zeg nou zelf, er is geen betere combo dan dat. :-) Mijn mond loopt haast over van het kijken naar die food foto… Tijd om richting Rotterdam te gaan voor nog zo’n lunch! – Love, E

7 Comments

 1. Kelly
  September 17, 2016 / 3:21 PM

  Wat een mooi jurkje! En het eten ziet er heerlijk uit X

 2. September 18, 2016 / 12:47 PM

  Dat ziet er ZO goed uit! Omnomnom..

 3. September 18, 2016 / 3:39 PM

  Mooie foto’s! Ik denk dat ik morgen ook mojito’s meeneem naar t werk ipv mn broodje kaas ;)

 4. September 19, 2016 / 9:16 AM

  Wanneer ik weer in Rotterdam ben wil ik zeker een bezoekje brengen aan 1NUL8! En wat is jouw jurkje van de Zara leuk zeg!

 5. September 20, 2016 / 12:15 PM

  Prachtige foto’s! Ziet er super uit!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *